PREZENTARE PATISERIA CENTRAL PAN

  1. Nume si localizare

Patiseria Central Pan este un jucător important în domeniul producţiei de biscuiţi, napolitane, specialităţi de cofetărie şi patiserie din municipiul Constanta.

Cu grijă deosebită pentru detalii, păstrând savoarea reţetelor tradiţionale, Central Pan foloseşte materii prime de cea mai bună calitate, ambalaje adaptate cerinţelor de igienă şi  păstrării prospeţimii produselor o perioadă cât mai îndelungată, specialişti calificaţi la standard europene, controlul strict al calitatii productiei – toate pentru a oferi delicatese potrivite gusturilor oricarui consumator.  

Sediul societatii se afla in municipiul Constanta, str. Olteniei, nr. 26A, judetul Constanta, iar activitatea se desfasoara la punctul de lucru din municipiul Constanta, str. Theodor Burada, nr. 38C, judetul Constanta.

  • Forma juridica de constituire si capitalul social

Denumirea societatii este EUROMACRIS 2018 SRl. Este o persoana juridica romana, avand forma juridica de societate cu raspundere limitata, fiind infiintata in luna decembrie a anului 2018.

Societatea a fost constituita pe perioada de timp nelimitata.

Societatea este constituita cu un capital social, subscris si varsat, in numerar de 200 lei, divizat in 20 parti sociale avand fiecare valoarea nominala de 10 lei, parti ce sunt ale asociatului unic Pilici Madalina, participarea la profit si pierderi fiind de 100%.

  • Conducerea si personalul firmei

Societatea este condusa de adunarea generala a asociatilor, in cazul nostru, de catre asociatul unic, Pilici Madalina, care are si calitatea de administrator. Toate actele care angajeaza patrimonial societatii sunt semnate de administratorul societatii.

Pe langa administratorul societatii, mai sunt implicate in activitatea societatii 2 persoane cu functia de patiser.

Acestea sunt responsabile de realizarea productiei, folosind ingrediente de inalta calitate si respectand toate normele de igiena si sanitare impuse de normele in vigoare.

  • Produsele patiseriei

Intr-un timp scurt, patiseria Central Pan s-a facut cunoscuta la nivelul municipiului Constanta. Produsele cele mai populare au fost inca de la inceput placintele facute cu foi intinse pe faina, cu diverse umpluturi – de branza, de spanac, de praz sau de dovleac.

Placinta cu spanac

       

     Placinta cu praz

Cozonacii si prajiturile au avut de asemenea un impact foarte mare. Clientii au apreciat gustul, textura cremelor si prospetimea produselor.

  • Obiective si obstacole aparute

Obiectivele au fost bine stabilite inca de la inceput. Principalul obiectiv a fost intrarea pe piata din municipiul Constanta cu produse de calitate preparate din ingrediente premium si retete traditionale romanesti si nu numai, astfel incat sa fie atrasi cat mai multi clienti. Acest lucru s-a realizat intr-un timp scurt, ceea ce s-a vazut prin multitudinea de comenzi primite in perioada Craciunului.

            Obiectivul pentru anul 2020 era sa atragem noi clienti, avand perspectiva unei colaborari cu anumiti hotelieri din judet.

Principalul obstacol aparut a fost insa pandemia cu Covid-19, care a dat peste cap toate planurile si nu s-a mai putut realiza obiectivul pentru acest an, in contextul crizei actuale.

Pe viitor, se are in vedere o noua strategie de marketing pentru a castiga si mai multi clienti si a ne redresa dupa aceste crize, sanitara si economica.